Terug naar projecten

Bedrijfsfotografie WTC The Hague

Bedrijfsfotografie WTC The Hague: het WTC te Den Haag is al jaren een vaste klant bij Gerrit. Na het succesvol opleveren van een timelapse video voor Earth Hour in het Beatrixkwartier zijn langzaam steeds meer grote en kleine uitvragen gedaan die het geheel aan mediamogelijkheden, die Gerrit biedt, omvatten. Het WTC The Hague is constant in beweging en in 2016 is de geheel nieuwe lobby met restaurant, sushi bar en AH to go opgeleverd. Het centerstuk van de lobby is de zeer lange zwevende roltrap die het geheel een zeer exclusief en moderne look geven die nog jaren het beeld gaan bepalen.

Bedrijfsfotografie WTC The Hague  is een mooi assortiment aan media geworden: interieurfotografie, foodfotografie, videografie, timelapse video en eventfotografie. Het varieert van grotere projecten tot korte opdrachten voor social media. Hierbij speelt de flexibiliteit en diversiteit van Gerrits dienstverlening een grote rol. Naast de reportagefotografie en interieurfotografie zijn voor het Businesscentre van het WTC The Hague actie-sfeerfoto’s gemaakt met personeel en huurders die het leuk vonden om mee te helpen: “Een Terloopse meeting bij het koffieapparaat” en 2 vergaderingen zijn geënsceneerd en uitgelicht met mobiele studioflitsters om een punchy en sterk geheel te maken zonder dat dit ten koste ging van de tijd van de betrokkenen (ongeveer 10 minuten per shot)

De video van de nieuwe lobby is een combinatie van timelapse, actie en sfeervideografie. de video is hieronder te bekijken. Bekijk hier de meer recente video’s van Gerrit