Terug naar projecten

Bouwfotografie Groenenboom

Groenenboom BV is de eerste commerciële klant van Gerrit en nog steeds verzorgt hij projectmatig bouwfotografie op afroep van de nieuwe projecten die zij opleveren. Groenenboom beschikt over zeer mooie bouwprojecten door heel Nederland, dit blijft dan ook elke keer weer genieten. Groenenboom verzorgt projectmatige schilderwerken voor spraakmakende locaties en is een goed voorbeeld van een modern hedendaagse bouwbedrijf. De bouwfotografie wordt meestal verzorgt net na de oplevering van de werkzaamheden en voordat er geen toegang meer is tot de locatie. Er is dus vaak maar weinig tijd om de weersomstandigheden , de bouwfase en de toegangsmogelijkheden te laten samenvallen met de diverse agenda’s. Het is dan prettig dat Gerrit zijn weg op de bouwlocaties wel weet te vinden en dat hij ervaring heeft als zelfstandige binnen de sector. Ook zonder de inzet van een projectmanager van Groenenboom of uitvoerder weet Gerrit de plaatjes te maken en overal binnen te komen.

Bouwfotografie Groenenboom: omdat het vaak voorkomt dat locaties nog niet volledig bouwschoon zijn zoekt Gerrit de hoeken die representatief zijn en als er nog zaken storen dan worden deze weg gewerkt in Photoshop. Dit alles leidt tot een zeer efficiënt proces waarbij de klant al jaren een vertrouwde kwaliteit krijgt die meegaat met de nieuwste technieken en weinig vraagt aan tijd en energie van de operatie.

Bouwfotografie Groenenboom: Naast talloze mooie projecten heeft Gerrit ook het voltallige personeel van Groenenboom op de foto gezet.