Dronefotograaf Den Haag

    Dronefotograaf Den Haag: Gerrit is in het bezit van een ROC-light en daarmee is het wettelijk toegestaan om commerciële dronefoto’s en dronevideo’s te maken mits het luchtruim en de omstandigheden dat toelaten. Voor meerdere bouwbedrijven, vastgoedondernemers en communicatiebureaus levert hij waar mogelijk unieke beelden die alleen vanuit de lucht te produceren zijn. Met moderne drones is het mogelijk om een 5 staps HDR foto te maken zodat ook in foto’s waarin schaduw en lucht samenkomen er voldoende mogelijkheden zijn om een mooie heldere foto op te leveren zonder te harde schaduwen of uitgebeten luchten.

    Dronefotograaf Den Haag: wanneer mogelijk neem Gerrit de drone mee naar bouw- en architectuurfotografie opdrachten zodat zonder extra opstart- en logistiekse kosten een mooie video en fotosessie kan worden gemaakt.
    Indien het niet mogelijk is het exterieur van de locatie vast te leggen vanwege wetgeving of slecht weer is het vaak wel mogelijk het interieur te filmen. Dronefotograaf Den Haag: interieur. Interieurvideografie met de drone is en blijft spannend. De sensoren van de drone functioneren niet in kleine ruimtes dus manueel vliegen is de enige mogelijkheid en in smalle doorgangen creëert de drone zijn eigen turbulentie. Het resultaat is wel dat er compleet gestabiliseerd beeld is dat anders niet te produceren was.