Terug naar projecten

Fotografie & webdesign Boosty

Fotografie en webdesign : Boosty is een lunchconcept met meerdere vestigingen in Den Haag, Amsterdam en de Antillen. Een zaak waar je snel even naar binnen kunt voor een lekkere kop koffie , waar je op elke moment van de dag vers, gezond en lekker kunt eten en genieten van een smoothie of andere verse vruchtensappen. Boosty heeft Gerrit gehuurd voor het verzorgen van de food fotografie en na een positieve samenwerking is de opdracht voor het geheel opnieuw bouwen en verbouwen van de website neergelegd bij LIGHTSIDE. Lightside heeft de volledige productie van food fotografie en webdesign, content support en webshop aanpassingen verzorgd. De gestylde foodfoto’s zijn het resultaat van de creatieve samenwerking tussen de horeca eigenaren en de fotograaf. De website is gemaakt in een modern multi-purpose WordPress thema met een Woocommerce webshop.

LIGHTSIDE heeft samen met Boosty het gehele besteltraject en de mogelijk variaties per doelgroep in kaart gebracht en de website zo ingericht dat elke klant meteen bij de juiste bestelmethode terechtkomt ( bezorgen door Boosty, bezorgen door 3e partij, afhalen, reserveren). Het doel hiervan is meer duidelijkheid te bieden aan klanten en een prettig ervaring bij het bestelproces te garanderen, daarnaast biedt de nieuwe indeling Boosty meer efficiëntie in het bestelproces.

Met name de afhaalpagina is een mooie oplossing voor het aanbieden van de gehele menukaart zonder het actieve gebruik van de webshop. De food fotografie van de salades en broodjes is uitgevoerd onder gekalibreerd licht voor lekkere heldere kleuren en natuurlijke tinten, de actiefoto’s zijn tijdens de openingstijden genomen en de hoofdfoto op de voorpagina is een composiet foto van meerdere beelden over elkaar gelegd om zo het gewenste effect te krijgen.
Gerrit is commercieel fotograaf en mede eigenaar van LIGHTSIDE creative communication. (fotografie en webdesign)
Lightside.nl
Bootsy.nl